mandag 22. februar 2010

Curling tap!


Ja, det ble dessverre tap på oss i går. Norge - Sverige i curling. Ble noe skuffa. Norge har hatt en en god seiers rekke samt bra spill, men i går gikk det ikke nordmennenes vei.

------------------------------------------------------------------------------------------------

VG: På stillingen 7-7 i 10. og siste omgang, skulle Ulsrud sette den siste steinen for å sikre Norge ett poeng og seier.

Men den norske skipen klarte ikke å slå ut svenskenes beste stein. Dermed stjal Sverige ett poeng, og avgjorde til 8-7-seier i deres favør.
- Steinen rullet dessverre feil vei, sier skip Thomas Ulsrud til NTB etter det knappe nederlaget mot Sverige.
- Tapet var surt, men jeg er ikke bekymret. Vi spilte en god kamp og skal vinne flere kamper i OL, sier Ulsrud.
Mandag møter de norske Frankrike, som har tapt fire kamper så langt i turneringen.
- Kjipt
- Det er kjipt, men det har vært større katastrofer i OL. Dere får ta en telefon til langrennsleiren, sier sportsdirektør Pål Trulsen til VG Nett.

SURT TAP: - Tapet var surt, men jeg er ikke bekymret. Vi spilte en god kamp og skal vinne flere kamper i OL, sier skip Thomas Ulsrud til NTB.
Trulsen var fornøyd med kampen, etter det defensive spillet i kampen mot Sverige.

- Dette var en veldig god kamp, med mye offensivt spill. Det var jevnt, og Thomas spilte bra hele kampen. Men det hjelper ikke så mye når han bommer på siste stein, sier Trulsen.

Norge ligger fortsatt på 2. plass i gruppen, med fem seirer og to tap. Suverene Canada har vunnet samtlige syv kamper, men Norge har fortsatt muligheten til å kapre en semifinaleplass.

- Sjansen for avansement er fortsatt like stor, fordi Canada slo Sveits og Tyskland ble overraskende slått av Danmark, sier Trulsen.

- Dette er ingen krise for det norske laget, men en veldig viktig seier for Sverige, sier NRK-ekspert Trine Vågberg etter kampen.

Nær kvart million

Fem seirer til tross, skip Thomas Ulsrud og Co. har fått mer oppmerksomhet for klesstilen enn for det sportslige. Både norske og internasjonale medier har viet stor oppmerksomhet til nordmennenes buksevalg.

Facebook-siden «The Norwegian Olympic Curling Team's Pants» har vokst i rekordfart og passerte 200.000 fans lørdag, etter at Norge hadde slått Danmark 6-3 og tatt et steg nærmere semifinale. I skrivende stund er det nesten 236.000 medlemmer.

- Det er bare en morsom greie, og for oss er det helt merkelig at noen bukser 

kan skape så mye oppmerksomhet. Kortbaneløperne går jo i mye mer glorete 
drakter. Det er nesten uforståelig, og vi bare ler av det, sier sportssjef Pål Trulsen til NTB.
Buksene med de røde, hvite, blå og grå rutene er av samme merke som golfstjernen John Daly bruker.

Stillingen: 1) Canada 7-0, 2) Norge 5-2, 3) Storbritannia, Sveits og Sverige 4-3, 6) Tyskland 3-4, 7) Frankrike 2-4, 8) Danmark og USA 2-5, 10) Kina 1-5.

Neste kamper, mandag (10. runde): Canada - USA, Frankrike - Norge, Sveits - Sverige, Tyskland - Kina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar