søndag 24. januar 2010

Brangelina


SEHER.NO: Det sies at Hollywoods mektigste par Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (46) er klare til å gå separate veier. Nylig hadde paret et møte med sine advokater for å komme til en enighet. 

Ifølge Daily Mail er det tydelig at det er over mellom Angelina og Brad.
Papirene -som det hevdes at de signerte denne uken- inneholder blant annet gjevn fordeling av deres formuer, samt delt omsorg av deres barn.
Men selv om avtalen gir dem delt omsorg, vil de adopterte barna bo sammen med sin mor.
Nyheten om avtalen mellom skuespillerparet kom rett etter måneder med spekulasjoner på om paret endelig hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt. 
Brad og Angelina skal ifølge flere medier ha planlagt avtalen siden desember, da de besøkte et advokatkontor i Los Angeles.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Har Hollywoods mektigste par bestemt seg for å gå hver deres vei? Trekantdramaet mellom Jennifer Aniston, Angelina Jolie og Brad Pitt er verdenskjent og har hatt utrolig stor oppmerksomhet i media. Var det verdt det? Jeg synes selv at Brad Pitt passet mye bedre sammen med Jennifer Aniston. Stakkars dame har virkelig fått gjennomgå. Jeg er stor fan av Angelina, men å rappe Brad fra Jennifer var vel det man kan kalle "Ukult". Brad og Angie har jo nå 6 barn sammen. Kanskje Brad og Jen finner sammen igjen?:P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar